Popular   New   add
Bol.com bied elke dag gratis boeken aan. Kijk in de online bibliotheek
Download wordfeud en speel het spel tegen een online tegenstander
Doe een vragenspel zoals 'Vertellis' om elkaar nog beter te leren kennen. Samen te lachen en de leukste verhalen te horen
Ga buiten skaten, joggen, badmintonnen, fietsen of mountainbike in de bossen etc. Hond uitlaten.
Luister samen muziek. Kies om de beurt een plaat uit. Maak er opdrachten van. Bijv een nummer wat je raakt. Of kies een inateumentele plaat en verzin er een verhaal bij.
Doe gratis met een vriend of met je gezin een online escape room. 'Verborgen geheim' is een leuke.
Hou samen een film middag met hapjes. Pathe thuis bied elke dag gratis een film aan
Picknicken in huis of in de tuin! Erg leuk en gezellig.
Je kunt leuke spelletjes doen met kraanwater. Ontdek de proefjes en speel de waterquiz! Voor de allerkleinsten hebben ze een kleurplaat van hun mascotte Evi en van Water for Life.
Toegegeven: het is misschien niet de spannende activiteit waar je op hoopte, maar nu je toch de tijd hebt kun je net zo goed proberen die anderhalve liter per dag eens wél te halen ;)
Iedereen heeft wel een boek dat al heel lang op de 'to read list' staat, toch? Tijd om deze eens van de boekenplank te pakken, het stof er vanaf te blazen en deze ein-de-lijk eens te gaan lezen! Pak een kop thee, kruip met een deken op de bank en begin.. Nog geen boek klaarliggen? Het is ook erg leuk om op internet tussen de vele boeken te scrollen en er eentje te bestellen. Dan heb je meteen iets om je op te verheugen;)
Er zijn van die momenten waarop je gewoon net even dat beetje extra nodig hebt om jezelf op te vrolijken. Gun jezelf (of een ander;) iets speciaals en trakteer jezelf op bijvoorbeeld een bloemetje. Dat maakt het binnen zitten meteen een stuk fleuriger! Bonuspunten als je ook nog eens zelf een boeket samenstelt.. ;)
Onder andere met het gratis programma GIMP kun je je mooiste foto’s nog mooier maken of er echte kunstwerken van maken.
Iedereen heeft wel een stapel foto’s liggen waar je maar zelden naar kijkt. Nu is het een mooie tijd om deze digitaal te maken met behulp van de camera van je telefoon. Knippen, bijsnijden en op je cloud zetten. Daar worden ze veilig bewaard en je kunt ze regelmatig op je eigen TV bekijken.
Zet een beer voor je raam, en ga vervolgens op zoek naar andere beren in de buurt. Zo vermijd je drukke plekken en heb je toch even een leuke activiteit met de kinderen, ze zullen er steeds meer ontdekken. Via onderstaande link kun je aangemelde locaties vinden door heel Nederland. Maar aanmelden is niet meer mogelijk, dus ga vooral op ontdekkingstocht.
Wat voor leuke ideeën hebben jullie? Laat het ons weten.

In het zonnetje lekker in de tuin werken.

Welke planten mogen al gesnoeid worden:

The 7-Minute Workout
  1. Push-ups.
  2. Abdominal crunches.
  3. Step-up onto a chair.
  4. Squats.
  5. Triceps dip on a chair.
  6. Plank.
  7. High knees, running in place.
  8. Alternating lunges